Guy Okamba

Als ervaren tolk en vertaler Lingala en Frans werk ik voor de politie, rechtbanken, advocaten- en overheidsinstellingen. Daarnaast ben ik werkzaam als gesprekstolk (zowel consecutief als simultaan). De ervaring leert dat zakelijke contacten veel soepeler verlopen als beide partijen zich in hun eigen taal kunnen uitdrukken. Iedere opdracht wordt zeer zorgvuldig en strikt vertrouwelijk behandeld. Als persoon hecht ik veel waarde aan integriteit en de afspraken die ik maak met u als opdrachtgever.

Okamba tolk- en vertaalbureau is een tolk- en vertaalbureau gespecialiseerd in de Lingala taal en cultuur. Hier bent u op het juiste adres voor eersteklas tolkdiensten en vertalingen. Al meer dan 16 jaar heb ik een zeer compleet pakket met diensten voor zowel particulieren, bedrijven als organisaties en instellingen.

Okamba tolk- en vertaalbureau garandeert een uiterste inspanning op gebied van kwaliteit, vertrouwelijkheid, snelheid, accuratesse en flexibiliteit. Vanzelfsprekend werk ik met absolute geheimhouding en ga ik zeer discreet met uw zaak om. Ik ben gespecialiseerd in de taal Lingala maar bemiddel ook voor andere talen.